Vrumona

  • Strategie, concept en innovatie
  • Digital design en software development
  • Proces- en projectmanagement
  • Support en optimalisatie
Vrumona mobile
Wie het heeft over dé innovatieve dorstlesser, denkt natuurlijk aan Vrumona. Dit Nederlands bedrijf voldoet al jaren aan de vraag naar gezondere alternatieven. Mede hierom ontwikkelde wij een hybride app met productscanner die naadloos aansluit op het bestaande back-end systeem van Vrumona. En door gebruik te maken van HTML5, CSS3 en het vue framework wordt de applicatie niet alleen heel dynamische en interactieve, maar ook direct bruikbaar.
#18A2AE
#81CED6
#043D5A
Vrumona app
De app is niet alleen fraai vormgegeven door art director Erwin Bik, maar ook vakkundig geprogrammeerd door Sjoerd Loeve, lead developer bij U-lab.
Vrumona mobile
Vrumona iconsVrumona icons
Kun je tegenwoordig niet meer aankomen zonder mobiele versie van je webshop, je bent langzamerhand ook wel een beetje een sufferd als je geen eigen app met productscanner hebt. Met de applicatie die wij voor Vrumona ontwikkelde kun je on the go je voorraad frisdrank aanvullen, productcategorieën doorzoeken en je eigen bezorg- of ophaalmoment kiezen. En dat op zowel iOS als Android.
Vrumona mobile pakkenVrumona mobile scannenVrumona mobile bestellenVrumona mobile bottleVrumona mobile overlayVrumona mobile scan
Vrumona wireframe
Contact

Geïnteresseerd?

Kom eens langs voor een inspirerend gesprek of neem vrijblijvend contact op.

Misschien laterContact
Privacy Policy