Tisto

  • Strategie en concept
  • Branding en visual identity
  • Digital design en software development
  • Projectmanagement
TistoU-Lab monitor
De meeste mensen denken bij het woord makelaar nog altijd aan snelle types met mooie praatjes, bij voorkeur snorrend door de stad op zo’n hippe scooter. Dat wilde Tisto, een initiatief van Marc Tinkhof en Tracy Stomp, anders doen. In een hecht team heeft U-Lab eerst de nieuwe positionering visueel gemaakt om vanuit daar een concept te ontwikkelen voor de nieuwe off- en online identiteit.
TistoU-Lab monitor
Tisto ontwerpt, renoveert en transformeert oude, vaak vervallen panden in prachtige woningen. En dat doen zij het liefst samen met jou.
TistoU-Lab laptop
TistoU-Lab laptop
TistoU-Lab laptop
Een kort rondje op het internet langs wat willekeurige makelaars toont ons veel van hetzelfde. Het aanbod in een voorspelbaar grid, gedateerde kleuren en nagenoeg geen ruimte voor merkbeleving. Dat kan en moest anders vonden wij. En zo creëerden wij voor Tisto een moderne en kleurrijke omgeving, die het ietwat saaie imago van de makelaar moest doorbreken en waarbij de toekomstige koper centraal staat.
TistoU-Lab laptop
TistoU-Lab laptop
TistoU-Lab laptop
Het zoeken naar een nieuwe woning of appartement kan tegenwoordig overal. In de pauze op kantoor, met een kop thee op de bank of in de auto tijdens de ochtendspits. Hier speelt gebruiksvriendelijkheid een belangrijke rol. Door de website te optimaliseren voor zowel desktop als mobiel blijft deze voor iedereen prettig in gebruik, zonder dat dit afbreuk doet aan de online beleving.
Tisto mobile
Tisto mobile
Contact

Geïnteresseerd?

Kom eens langs voor een inspirerend gesprek of neem vrijblijvend contact op.

Misschien laterContact
Privacy Policy