Meetingwizard / Politieacademie

  • Branding en visual identity
  • Digital design en software development
  • Proces- en projectmanagement
  • Support en optimalisatie
Meetingwizard / Politieacademie concept
Door inefficiënte bijeenkomsten wordt veel tijd verloren, om van de effectiviteit van vergaderingen nog maar te zwijgen. Zijn al die meetings nu werkelijk noodzakelijk? Hanteren we wel effectieve technieken? Daarom ontwikkelde U-lab voor Meetingwizard innovatieve software om nieuwe ideeën te genereren, concepten te definiëren en ideeën te evalueren. Door vanaf het begin de informatiestructuur, gebruikers, contentbronnen en technische architectuur nauwkeurig uit te tekenen, creëerden wij een digitaal platform waar groepsbijeenkomsten interessanter, productiever en effectiever worden uitgevoerd.
Meetingwizard / Politieacademie conceptMeetingwizard / Politieacademie conceptMeetingwizard / Politieacademie concept
Meetingwizard / Politieacademie screen 1
Door veel aandacht te besteden aan het ontwerpen van een gebruiksvriendelijke user interface staat de gebruiker centraal.
Meetingwizard / Politieacademie screen 2
Meetingwizard is een API-driven applicatie zodat nieuwe applicaties snel en eenvoudig kunnen worden toegevoegd in de toekomst.
Meetingwizard / Politieacademie screen 3
Doormiddel van een slimme 'migratie tool' worden aanpassingen op database niveau geautomatiseerd in alle database bijgewerkt.
Meetingwizard / Politieacademie screen 4
De Polititeacademie gebruikt de 'oude' versie van Meetingwizard al jaren en zal als 'launching customer' deze nieuwe versie als eerste in gebruik gaan nemen.
Meetingwizard / Politieacademie screen 5
Het nieuwe concept is gebaseerd op een responsive grid die ongeacht de content de gebruiksvriendelijkheid en interactie blijft versterken.
Op basis van de nieuwe koers heeft U-lab naast de totale techniek ook een compleet nieuwe visuele stijl gecreëerd. Het logo is modern en dynamisch en wordt gecombineerd met een kleurenpalet die de interactie versterkt. De vormen van de user interface zijn afgerond om zo het vriendelijke, speelse en open karakter van de organisatie te onderstrepen. De moderne typografie zorgt voor visuele onderscheiding en verhoogd de leesbaarheid.
Meetingwizard / Politieacademie branding
Contact

Geïnteresseerd?

Kom eens langs voor een inspirerend gesprek of neem vrijblijvend contact op.

Misschien laterContact
Privacy Policy