HomeDNA Platform

  • Strategie, concept en innovatie
  • Digital design en software development
  • Proces- en projectmanagement
  • Support en optimalisatie
HomeDNA PlatformU-Lab monitor
Het is typisch een trekje in de bouw: op alles en iedereen iets aan te merken hebben. Of het nu de architect, de adviseur of de installateur is. Ook de klant en collega’s op kantoor ontkomen er niet aan. Eigenlijk is het net als met het weer: ze zeuren er allemaal over, maar feitelijk valt het wel mee. Toch stak homeDNA veel tijd en energie om de dienstverlening in verschillende segmenten van de vastgoedsector te verbeteren. U-Lab ontwikkelde een online platform die het contact met de klant en samenwerking tussen alle betrokken partijen eenvoudiger en efficiënter moest maken.
HomeDNA PlatformU-Lab monitor
HomeDNA PlatformU-Lab monitor
De ruggengraat van homeDNA is het online platform, waardoor alle betrokken partijen alle gegevens per pand en per klant kunnen raadplegen.
HomeDNA PlatformU-Lab monitor
HomeDNA PlatformU-Lab monitor
Met het platform hebben we het mogelijk gemaakt om zowel één ontwikkelfase als alle procedures van verkoop tot en met de garantiefase in één systeem te laten plaatsvinden. Bovendien is het mogelijk om door middel van uitgebreide rapportages knelpunten te identificeren en vroegtijdig te verhelpen. Zo kunnen gebruikers direct communiceren met alle geïnteresseerden per pand of project en snel enquêtes en nieuwsbrieven creëren voor een kwalitatief klantenbestand. Daarnaast kan de klant bestellingen plaatsen via het platform of in overleg met de adviseur keuzes maken voor maatwerk en eenvoudig reparaties indienen en de voortgang ervan volgen. Dit alles samengevat in handige en complete apps zoals de Bouwkwaliteit App, de Leveranciers App en de Mijn Huis App.
Grip op alle fases van
het verkoopproces
Inzicht in servicemeldingen
voor alle betrokkenen.
Uitgebreide management-
informatie en rapportages.
Communiceren en bestellen
per pand en per klant
Helder, efficiënt en klantvriendelijk communiceren met kopers en huurders doe je ook via de Mijn Huis App.
HomeDNA Platform modules en apps
HomeDNA Platform modules en apps
HomeDNA Platform modules en apps
HomeDNA Platform modules en apps
Tekeningen raadplegen,veiligheidsissues of gebreken melden, oplossen of gericht inspecteren doe je met de Bouwkwaliteit App.
HomeDNA PlatformU-Lab tablet
HomeDNA PlatformU-Lab tablet
De Bouwkwaliteit App is een iPad app die de communicatie bevordert tussen uitvoerder, onder(aannemers), de binnendienst en het management. Alle betrokkenen zien de informatie die voor hen van belang is en nieuwe informatie wordt direct opgeslagen in het overkoepelend systeem. Heldere instructies voor medewerkers, snel opleverpunten en schades melden, eigen checklisten creëren; de Bouwkwaliteit App werkt prettig en eenvoudig voor nog betere resultaten. Met de app creëer je een compleet dossier en de intuïtieve interface zorgt ervoor dat vrijwel iedereen snel aan de slag kan met de app.
HomeDNA PlatformU-Lab tablet
HomeDNA PlatformU-Lab tablet
De Leveranciers App bevordert de communicatie en samenwerking met leveranciers, onderaannemers en installateurs tijdens de bouw en oplevering
HomeDNA Platform Artist impression
De Leveranciers App biedt de mogelijkheid om samen met uitvoerende partners te werken in één systeem. Leveranciers, onderaannemers en installateurs spelen een belangrijke rol in de uitvoering van een project. De werking van de Leveranciers App is simpel en intuïtief en laat aan de gebruikers alleen die zaken zien die voor hen van belang zijn. Door de heldere rapportages zijn eenmalige en terugkerende werkzaamheden tijdig te signaleren en te evalueren.
HomeDNA Platform modules en apps
HomeDNA Platform modules en apps
U-Lab ontwikkelde naast alle technische applicaties ook de identiteit en website voor homeDNA. Bekijk de case hier!
Contact

Geïnteresseerd?

Kom eens langs voor een inspirerend gesprek of neem vrijblijvend contact op.

Misschien laterContact
Privacy Policy