HealthCity

  • Concept en innovatie
  • Digital design en software development
  • Projectmanagement
  • Support en optimalisatie
HealthCity concept
Voor iedereen die tijdens het sporten wordt afgeleid door mooi afgetrainde vrouwenfiguurtjes, opgepompte uitslovers en zuchtmoeders in de spinningles hebben we 'slecht nieuws'. Want U-Lab heeft onder aanvoering van haar meest sportieve projectmanager een app ontwikkelt die persoonlijke trainingsschema's samenstelt maar bovenal het contact met de klant vergroot.
HealthCityU-Lab tablet
HealthCityU-Lab tablet
HealthCityU-Lab tablet
De app zorgt voor zowel advies op voedingsgebied als een op maat gemaakt fitness trainingsprogramma afgestemd op jouw persoonlijke situatie.
HealthCity fotografie
Met ruim 15 sportscholen gevestigd op centrale locaties en met meer dan 50 personal trainers is HealthCity een begrip in Nederland.
HealthCityU-Lab tablet
HealthCityU-Lab tablet
HealthCityU-Lab tablet
Om een prominente plek te behouden binnen het enorme aanbod van sportscholen heeft U-Lab een online applicatie ontwikkeld waarmee de personal trainer zijn klanten beter en sneller van dienst kan zijn. Een - vinden wij - mooi systeem waarbij het intakeformulier centraal staat en waarin trainings- en voedingsschema's eenvoudig kunnen worden uitgewisseld. De volledig geautomatiseerde lessenplanner moet uiteindelijk voor meer continuïteit en omzet zorgen. Kortom; professionele software voor een sportschool van nu!
HealthCityU-Lab tablet
HealthCityU-Lab tablet
Om haar leden op de hoogte te houden van leuke acties, nieuwe lessen en interessante workshops maakt HealthCity veelvuldig gebruik van onze eigen U-Mailer. Deze biedt alle mogelijkheden en functies om op een professionele wijze onbeperkt nieuwsbrieven te versturen. Binnen vijf overzichtelijke stappen creëer je een volledig op maat gesneden database gestuurde nieuwsbrief!
Contact

Geïnteresseerd?

Kom eens langs voor een inspirerend gesprek of neem vrijblijvend contact op.

Misschien laterContact
Privacy Policy