Golfbaan Bentwoud

  • Strategie en concept
  • Digital design en software development
  • Projectmanagement
  • Support en optimalisatie
Golfbaan BentwoudU-Lab monitor
U-Lab is niet echt het bureau van sec een website. Maar we kunnen het natuurlijk wel. Als het uitkomt. Als de situatie erom vraagt. De nieuwe website van Golfbaan Bentwoud was zo’n situatie. We hadden tien dagen om het te bedenken, tien weken om het uit te werken en zo’n tienduizend euro om het te maken. Een mooie test dus om te bewijzen hoe snel en lenig onze mannen (sorry Kim) daadwerkelijk zijn.
Golfbaan BentwoudU-Lab monitor
Op basis van klant-feedback, data en jarenlange ervaring zijn wij aan de slag gegaan om de sterk verouderde Bentwoud-website te vernieuwen. En natuurlijk helpt het enorm dat we zelf ook wel eens een balletje slaan maar onze grootste troef is het door U-Lab ontwikkelde Golflab. Een digitaal systeem met alle denkbare functies die een ‘beetje’ golfbaan nodig heeft. Van algemene informatie tot een persoonlijk ledengedeelte en van baanstatus en baandetails tot het online registreren van je handicap. Ook kun je je aanmelden voor een golfclinic, een introductiecursus boeken en een greenfee reserveren.
Golfbaan BentwoudU-Lab monitor
Golfbaan BentwoudU-Lab monitor
Golfbaan BentwoudU-Lab monitor
Golflab is in 2013 door U-Lab zelf ontwikkeld en sindsdien hebben wij ruim 150 golfbanen geholpen om een eigen (professionele) website te maken. De nieuwe website van Golfbaan Bentwoud is hier slechts één van.
Golfbaan BentwoudU-Lab laptop
Golfbaan BentwoudU-Lab laptop
Uiteindelijk is de nieuwe website van Golfbaan Bentwoud een digitaal platform geworden waar mensen geïnspireerd raken en up-to-date blijven. Een plek waar de laatste evenementen worden getoond, spelers hun handicap kunnen registreren, alle golfprofessionals te vinden zijn en tegelijk ook alle zakelijke mogelijkheden worden aangeboden. Maar ook een website die niet alleen goed werkt, maar er minstens zo goed uitziet.
Golfbaan Bentwoud mobile
Golfbaan Bentwoud mobile
Contact

Geïnteresseerd?

Kom eens langs voor een inspirerend gesprek of neem vrijblijvend contact op.

Misschien laterContact
Privacy Policy