Fellowship for British Hairdressing

  • Concept en innovatie
  • Digital design en software development
  • Proces- en projectmanagement
  • Support en optimalisatie
Fellowship of HairU-Lab monitor
Een organisatie waar creativiteit en kwaliteit dagelijks samenkomen is gewoonlijk niet de makkelijkste klant van een bureau. Kleur, stijl, compositie, ze weten er natuurlijk erg veel van. Bij de Fellowship for British Hairdressing is het niet anders. Al kregen we bij de ontwikkeling van hun nieuwe website, wel alle vertrouwen. Te beginnen met het concept en het design, tot en met de technische realisatie van het online kaartverkoop systeem voor evenementen.
Fellowship of HairU-Lab monitor
Fellowship of HairU-Lab monitor
Fellowship of HairU-Lab monitor
Fellowship of HairU-Lab monitor
De Fellowship for British Hairdressing ondersteunt, adviseert en inspireert de professionele kappers van Engeland op het gebied van ondernemerschap, vakmanschap en werkgeverschap. Het organiseren van inspirerende bijeenkomsten en evenementen zijn hierbij dan ook onmisbaar. En zodoende creƫerden wij naast een visueel zeer aantrekkelijke website ook een geavanceerd maar klantgericht systeem om online tickets te verkopen. Eenvoudig, snel en veilig.
Fellowship of Hair flow
Met het online kaartverkoop systeem heeft de Fellowship for British Hairdressing haar dienstverlening naar haar leden enorm verbeterd.
Fellowship of HairU-Lab tablet
Fellowship of HairU-Lab tablet
Fellowship of HairU-Lab tablet
De (toekomstige) leden van de Fellowship for British Hairdressing zijn dagelijks op zoek naar informatie en inspiratie. Om deze grote groep bezoekers van de juiste informatie te voorzien hebben we de website ontworpen vanuit het oogpunt van de gebruiker met een overzichtelijke ticketpagina als vertrekpunt.Voor zowel desktop als mobiel.
Contact

Geïnteresseerd?

Kom eens langs voor een inspirerend gesprek of neem vrijblijvend contact op.

Misschien laterContact
Privacy Policy